Sjampinjongsuppe 🍄
Med bacon og grønnkålchips
Ingredienser
2 Personer
Fremgangsmåte
1. Kutt opp alle grønnsakene. La hvitløk 🧄 og løken 🧅 frese i en gryte sammen med olivenolje i noen minutter. Tilsett sjampinjong 🍄 og la det steke til soppen har krympet litt.
2. Tilsett vann og buljongterning, og la det koke i 10 minutter.
3. I mellomtiden steker du bacon 🥓 i en panne til det er sprøtt eller i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Sett til side.
4. Rør suppen jevn med en stavmikser. Tilsett fløte 🥛 og smak til med salt og pepper.
5. Server med bacon 🥓 og eventuelt grønnkål chips 🥬 fra gårsdagens middag hvis du har mer igjen.
6. ℹ️ - Sett av 1 porsjon til morgendagens middag om du følger ukemenyen. Da benyttes suppen som saus!
Næringsverdier
| Næringsstoff | Per 100g |
|---|---|
| Kalorier | 4823.8 kcal |
| Energi | 19970.7 kj |
| Protein | 231.8 g |
| Fett | 400.8 g |
| Mettet fett | 150.3 g |
| Enumettet fett | 0.0 g |
| Flerumettet fett | 3.7 g |
| Karbohydrater | 9.6 g |
| Sukkerarter | 1.1 g |
| Salt | 25.9 g |
| Kostfiber | 69.4 g |
| Stivelse | 6.0 g |
| Sukkeralkoholer | 0.0 g |
Estimert total vekt: 340g ((170g per porsjon))